Pagina's

zaterdag 7 november 2015

Liebster Award

Jullie hebben het waarschijnlijk al gemerkt dat het wat rustig begon te worden op mijn blog. Ik had wat nood aan rust en ben er een weekje op uit getrokken met het gezinnetje. Maar zo komt het dus dat ik ook even gemist heb dat mijn blogje genomineerd was voor een Liebster Award! Zo fijn! Bedankt Kudrado Amikojn (https://kudradoamikojn.wordpress.com).Bij een Liebster Award hoort ook een vragenlijst, en dit was de mijne:

Wat heb je laatst gegeten?
Tortelloni met ricotta. Ik ben gewoon een pasta-gek...

Wat zit er in de onderste la van je kleerkast?
In mijn kleerkast zitten eigenlijk geen lades, maar wat er helemaal onderaan ligt is mijn voorraad handtassen. Daar heb ik eigenlijk ook een mooie collectie van. Girls will be girls zeker?

Wat is uw favoriet seizoen, bloem, boom?
Mijn favoriet seizoen is absoluut de herfst. Misschien omdat ik in de herfst geboren ben, maar ik ben zot op die kleuren. Als kind bladerde ik vaak door het trouwalbum van mijn ouders die in de herfst getrouwd zijn, en het zien van mijn ouders in trouwkleren op die herfstige achtergrond, dat had iets magisch. Ooit ging in het ook doen, trouwen in de herfst. Helaas waren de bomen op mijn trouw nog te groen, maar een mooie dag was het toch.
Mijn favoriete bloem is dubbel. Enerzijds hou ik van ochideeen, die zijn mooi in je interieur, lekker strak en gemakkelijk te onderhouden. Maar anderzijds hou ik ook van rozen. Ja echt, heel cliché, maar toch...
En om voort te gaan op die romantische noot, moet ik toegeven dat mijn favoriete boom een treurwilg is. Ze hebben iets romantisch, triest en mysterieus tegelijkertijd, net alsof ze een geheim hebben.

Wat is de kleur van je ogen?
Blauw

Waar ga je winkelen?
Goh, ik heb niet echt een vaste winkel, waar ik kom eigenlijk. Ik werk ook op zaterdag dus ga ik vaak winkelen met mijn man op zondag en combineren we dat met een uitstapje met de dochter.

Waar koop je stof?
Tot nu toe ging ik vaak naar het stoffenspektakel en Modecoupon, vooral omdat je daar aan goedkope stofjes kan geraken. Heel handig als je nog aan het leren bent. Maar tegenwoordig vlot het al wat beter dus ga ik ook al eens langs bij Stoffen Van Leuven. Het budget ligt iets hoger maar overpriced is het zeker niet, en je hebt een mooie service. Die man heeft echt enorm zijn best gedaan voor mij toen ik daar laatst stond en hem onbedoeld deed zoeken naar iets dat ik in mijn hoofd had. Maar hij heeft het wel gevonden. Prima service dus.

Wat is je favoriete accessoire?
Mijn schoenen. Niet 1 paar dus maar daar werk ik nog het liefst mijn outfit mee af. En in een paar mooie pumps voel ik me gewoon op en top vrouw.

Als je zou kunnen vliegen, waar zou je heen vliegen?
Ik zou eigenlijk heel graag eens naar Australie gaan, maar niet om daar te gaan wonen. Als we het hebben over definitief ergens heel vliegen, dan zou ik gewoon hier blijven. Veel mensen klagen wel, maar ik vind het hier wel goed...

Wat is het leukste cadeautje dat je ooit kreeg?
Hmmm... Das een moeilijke... Dan zou ik moeten zeggen het allereerste verjaardagscadeau van mijn man, toen nog "lief". We waren nog maar een maand of twee samen en hadden elkaar leren kennen op de hogeschool. Ik zat vlakbij op kot en hij had mijn sleutel kunnen bemachtigen. Toen ik met hem toekwam aan mijn kot en mijn deur opendeed, lag mijn hele kamer vol met rozenblaadjes en rozen (misschien daarom mijn voorkeur voor rozen?). Op de grond lag een pad van rozen dat leidde naar mijn eigenlijke cadeautje: een halsketting dat hij had laten ontwerpen bij de juwelier (omdat ze niet hadden wat hij wou). Voor mijn 18e verjaardag vond ik dat toch een heel leuk cadeautje, vooral omdat we nog maar net samen waren. Het blijft bij...

Als je 1 wens mocht doen, welke zou dit dan zijn?
Dat alles zou mogen blijven zoals het is... Of is dat stom? Ik ben gewoon heel gelukkig met hoe de dingen nu zijn. De enige verandering die ik nog zou willen is nog een tweede kindje. Maar verder dan dat mag het gewoon blijven zoals het nu is.

Zo, dat was mijn vragenlijst. Mijn nominaties gaan naar:
http://creaties-jadeden.blogspot.be
Je maakt gewoon prachtige dingen en je bent een inspiratiebron voor mij

http://schatatjes.blogspot.be
Je verbaast mij telkens opnieuw met je creaties.

http://miefleur.blogspot.be
Je initiatief met je naaicafé vind ik geweldig. Jammer dat ik niet meer kan komen maar volgens mij heb je veel nieuwe vriendschappen gecreeerd en dat vind ik super!

http://bouquetofbuttons.be
Want je bent zo'n toffe madam

http://madebymecreativemie.blogspot.be
Ik herken mezelf in jou en volg je vorderingen graag op

Mijn vragen voor jullie zijn:

Hoe lang naai je al?
Waar droom je van?
Wat is je favoriete creatie? Foto mag ;-)
Wat doe je als je niet naait?
Heb je een slogan/motivatie-zin? (vb die van mij is "Nothing in the world has ever been accomplished without passion)
Wat is je favoriete kleur?
Wat is je favoriete seizoen?
Wat is het meest memorabele moment uit je leven?
Wat zou je anders doen als je de kans zou krijgen om alles opnieuw te doen?
Waar ga jij stof kopen?
Waar ben je bang van?


Geen opmerkingen:

Een reactie posten