Pagina's

vrijdag 14 november 2014

Naailesprojectje

Zoals jullie misschien al weten ben ik in september gestart met naailessen met het idee van wat techniek bij te leren. Nu komt er voorlopig toch nog niet zoveel techniek aan te pas, maar heb ik toch al een paar nieuwe dingetjes bijgeleerd. Niet zoveel als ik had gewild, maar dat heb je als je start op beginnersniveau zeker?

Maar wat ik vooral zo leuk vind aan de les in het gezellig gekwebbel. Wat is dat toch leuk... En tijdens het kwebbelen raakt er dan af en toe eens iets afgewerkt. Veel trager dan ik het thuis zou doen, maar daar leggen we ons bij neer.

Dit is het voorlaatste projectje: een tas uit de klas ;-) en ondertussen al volledig omgedoopt tot lunchtas.Om toch wat privacy te hebben besloot ik zelf om er een rits in te plaatsen. Volgens de lerares zou het teveel gepruts zijn, maar wat heb ik toch een hard kop dus doe ik toch gewoon mijn gedacht!In modecoupon vond ik een bijpassende voering waar ik ook een klein binnenzakje uit maakte. Dat heb ik eerlijk gezegd volledig verkeerd aangepakt, maar het is nu zo...Maak ik deze tas nog eens? Absoluut! Maar dan toch met vlieseline als versteving want ik vind hem nu toch wat te slap. Ze is wel verrassend groot wat in mijn voordeel speelt want ik kan nogal sleuren met heel wat onnodige dingen. Zoals prinsesjes speeltjes of knuffels die stiekem meekomen naar mijn werk :-D

Stof: http://madebyluka.be/
Voering: Modecoupon
Tassenband: Veritas

1 opmerking: